Boekselectie

Aanrader

“Op een dag kreeg Basiel een duif.”

Aanrader

De ik-persoon van dit filosofische verhaal, een slanke vogel op lange poten, woont gelukkig en tevreden bij de zee.

Aanrader

Inge Umans, ervaringsdeskundige in de kamishibai en de lees- en boekpromotie, schreef dit stevig werk dat zowel achtergrond geeft als een heleboel praktische tips, helder en meteen bruikbaar.

Aanrader

Reeds een jaar na het vorige ‘Klein magazijn 6’ mogen we ons verheugen op een nieuwe lading (jeugd)theaterteksten in deze 7e editie.

Aanrader

Met Boom-Boom (over vreemden en vrienden) schreef Leue een dijk van een hedendaags prentenverhaal, magistraal geïllustreerd door Clement. Nu al een klassieker (in wording) van formaat!…

Aanrader

‘Het verloren voorwerp’ is een theatertekst die Paul Verrept schreef in opdracht van Villanella voor De Roovers. De voorstelling ging in première in mei 2016 in De Studio in Antwerpen.

Aanrader

Het fantasyboek ‘Shadow Magic’ sleept ons vlot mee in de avonturen van Storm, een op het eerste zicht eenvoudige jongen, en van Lily, of beter: Lilith, de Schaduwvrouwe, troonopvolgster van Sombers

Aanrader

Na een uitleg over wat er nu eerst was, de kip of het ei, volgt een stukje over de makers van het oorspronkelijke vogelboek dat gemaakt werd tussen 1770 en 1829.

Aanrader

De sneeuwklas van Jarne en Natham keert hals over kop terug naar België als daar een staatsgreep is gepleegd.

Aanrader

Er verschijnen zoveel prentenboeken en er zijn zoveel prentenboekenmakers. Er is een ruim aanbod aan zeer uiteenlopende tekenstijlen. Wie zijn al die illustratoren?

Pagina's