Boeken per leeftijd

Universiteitsstudente Stella volgt een lezingenreeks van professor Bartolli over Egypte.

Paolo woont met zijn Britse moeder en zus in een boerderij net buiten Firenze. Paolo’s vader is een tijd geleden verdwenen.

Ties en River zijn beste vrienden. Dat waren ze althans tot het overlijden van Ties’ lieve moeder.

Dit boek bevat 2 thrillerverhalen.

De tweeling Alessia en Alex reist naar een Parijs’ ziekenhuis. Zij vermoeden dat een duistere kracht Olive, een dertienjarig meisje, in een soort schemerslaap houdt, een toestand tussen leven en dood. Een toestand waarvoor de dokters geen verklaring weten.

Victoria, Marcus en Delphine van het bijzondere SPAT – een organisatie die onder de radar van de officiële kanalen kan werken – worden naar Italië gestuurd om er de handel en wandel van een familie na te gaan die gelinkt wordt aan de Italiaanse maffia.

Door de enthousiaste uitleg van hun geschiedenisleraar gaan Erik en zijn buurmeisje Zoë in de Scheveningse duinen op zoek naar een vergeten bunker.

Emma krijgt voor haar veertiende verjaardag een reis naar Amerika van haar vader.

Odessa is in een strijd gewikkeld met haar vader Moebarak. Zij moet het geheim van de Aquila’s vinden en het vernietigen voordat Moebarak het vindt.

Nu de donkere kant van Prof overheerst, zijn de Wrekers voortdurend in gevaar. David is er nog steeds van overtuigd dat hij Prof kan redden.

Klas 2C gaat op uitstap naar de Ardennen. Ze zijn nog maar net onderweg wanneer een filmpje wordt afgespeeld in de bus waaruit blijkt dat er een bom aan boord van het voertuig geplaatst is.

De vijftienjarige Sam verhuist samen met zijn moeder en zijn jongere halfzus van Londen naar Cornwall. Jaren geleden is zijn vader daar verdronken.

In het dorp van Ingel en Poppe valt weinig te beleven. Op een dag verschijnt een oude, slonzige vrouw die haar intrek neemt in de herberg van Ingels vader.

Zoe heeft een gave. Ze kan de tijd 23 minuten terugdraaien. Zo kan ze vervelende situaties proberen recht te zetten. Ze kan echter dat moment maar 9 keer terugdraaien, wat soms nog te weinig is.

Aanrader

Op de laatste schooldag voor de vakantie loopt het fout tussen Suzy en Franny, die lang haar beste vriendin was. Tijdens die vakantie overlijdt Franny.

Pagina's