Nieuwste recensies

Odessa is in een strijd gewikkeld met haar vader Moebarak. Zij moet het geheim van de Aquila’s vinden en het vernietigen voordat Moebarak het vindt.

Van dertig verschillende kunstenaars wordt een werk getoond op de volledige linker pagina.

Van dertig verschillende kunstenaars wordt een werk getoond op de volledige linker pagina.

Nu de donkere kant van Prof overheerst, zijn de Wrekers voortdurend in gevaar. David is er nog steeds van overtuigd dat hij Prof kan redden.

Wat doet een beer die niet meer weet wie hij is? Hoe schildert een penseelzwijn het portret van een mug? Durft een kikker een schorpioen vertellen dat hij verliefd is?

En toen zei de draak… is een bundel van dertig sprookjes. Die sprookjes zijn ontstaan over heel de wereld.

Lotte en Margot, beste vriendinnen in de lagere school, komen elkaar na jaren tegen bij een dramacursus. Meteen merken ze weer hoe fijn het is om bij elkaar te zijn.

Alles wat ik voel is een prachtig boek dat lezers de kans geeft om meer te weten te komen over gevoelens.

Hans’ ouders hebben een eigen winkel en zijn steeds heel druk in de weer. Ook Hans’ zus heeft weinig tijd voor hem. Ze doet niets anders dan in haar gympakje door het huis springen.

Deze verrassende ‘Young Adult’-roman werd reeds bekroond tot beste jeugdboek in Argentinië en in Duitsland (Deutscher Jugendliteraturpreis 2014) en is nu ook in het Nederlands vertaald.

Deze bundel bevat 5 klassieke sprookjes, herverteld voor jonge kinderen.

Julius houdt niet van wachten. Alles moet NU gebeuren. Wanneer papa het zwembadje in de tuin opblaast, gaat het niet snel genoeg en wil Julius al helpen met de tuinslang.

Mia maakt veel mee met haar pony Jojo. Tijdens de kijkdag op de ponyclub wil Mia tonen wat Jojo en zij kunnen. Maar Jojo vertikt het om netjes te zigzaggen tussen de kegels.

Aanrader

Adams levensverhaal is er één van ongeluk, moeilijkheden en kracht. Hij groeit op in een arme buitenbuurt van Londen.

Nanou is de dochter van een bekende celliste en een leraar muziekgeschiedenis. Daardoor hebben haar ouders weinig tijd voor haar. Ze brengt de zomer door met haar oma en Marcus.