Boeken per leeftijd

Rob houdt niet van lezen. De boeken die hij van zijn ouders cadeau krijgt, gooit hij ongelezen in zijn kast.

De grote weetjesatlas doet zijn naam eer aan. Het boek combineert info over landen en continenten met een heleboel weetjes.

Meester Frans van der Steg is heel geliefd bij zijn leerlingen. Dat komt vooral door de spannende verhalen die hij regelmatig vertelt.

Arani is vanaf zijn drie jaar opgegroeid in de jungle in Nieuw-Guinea. Daar leerde hij op jacht gaan, zingen, dansen en elkaar helpen.

Gemma droomt van een carrière als schrijfster. Wanneer op school een webkrant opgestart wordt, wil ze dolgraag meewerken.

Insectenrijk is een informatief boek waar elke natuurliefhebber urenlang in zal kunnen bladeren. De illustrator heeft een titanenwerk geleverd.

Fabeldieren en waar ze te vinden is geschreven door magizoöloog Newt Scamander en is een van de lesboeken die elke leerling aan Zweinstein moet aankopen.

Fantastic Beasts and Where To Find Them: Het Complete Filmscenario is een echt collector’s item. Elke Harry Potter-fan zou dit boek in zijn bezit moeten hebben.

Na een korte inleiding wordt verduidelijkt wat compost en grond eigenlijk is, welke organismen helpen om afval in compost om te zetten, hoe je aan het werk moet om compost te maken en wie en wat je daarbij kan helpen.

Van dertig verschillende kunstenaars wordt een werk getoond op de volledige linker pagina.

Van dertig verschillende kunstenaars wordt een werk getoond op de volledige linker pagina.

Alles wat ik voel is een prachtig boek dat lezers de kans geeft om meer te weten te komen over gevoelens.

Professor Kleinbrein neemt je in dit boek mee naar een wereld vol ridders.

Max Kruimel wordt gepest op school. Maar hij durft thuis niets te vertellen, anders mag hij niet meer naar school en krijgt hij opnieuw thuisonderwijs van zijn oma.

Het is midwinternacht. In de konijnenburcht van Doornwoud wordt het Bramenfeest gevierd. Een rondtrekkende bard vertelt de jonge konijntjes het échte verhaal over Podkin Eenoor.

Pagina's