Boeken per leeftijd

1944. In het dorp waar Marie woont, kabbelt het leven zo gewoon mogelijk verder.

“Liefde is een mooie vervoeging van het werkwoord leven. We liefden nog lang en gelukkig…”

Will en zijn vrienden doen alsof ze willen samenwerken met de Ondergrondse Orde, meer bepaald met de grootvader van Will die de leider blijkt te zijn.

Anouk vertrekt voor een stage met enkele klasgenoten naar de Filipijnen. Daar worden ze aan de vlieghaven opgewacht door plaatselijke helpers, die hen naar hun bestemming zullen brengen.

Als zijn moeder met haar vriend op vakantie gaat, heeft Lukas het ‘rijk’ voor zich alleen. Hij kan doen wat hij wil. Ongewild ontdekt hij een brief die iets vertelt over de dood van zijn vader.

Na de dood van haar moeder heeft Jessies vader iemand leren kennen via internet. Nu trekt hij samen met Jessie bij zijn vriendin en haar zoon in. Voor Jessie verloopt dit allemaal te snel.

Aanrader

April 1926, Parijs, Klaus Mann, zoon van de grote schrijver Thomas Mann, is 19 en heeft op deze jonge leeftijd al een toneelstuk, verhalenbundel en roman geschreven.

2275. Rheyn en Levya zijn afgestudeerd en krijgen een bezinningsjaar om na te denken over hun toekomst. Na dat jaar gaan ze ‘in transit’ en verliezen hun individualiteit.

Clara brengt haar vakantie door bij haar oma in een klein Frans dorpje. Ze wil haar leefomgeving ontvluchten omdat de mensen daar weten wat haar is overkomen.

Alesia en haar tweelingbroer Alex groeien op bij hun rijke oom. Die houdt hen het liefst thuis.

Creepypasta is een genre eigentijdse verhalen die op het internet gepost worden.

Vey is het beu om onopvallend te zijn. Daarom schrijft ze zich in voor het online spel Nerve, waarbij je uitdagingen tot een goed einde moet brengen. Alles draait om het verleggen van je grenzen.

Aanrader

Wanneer de directeur van de Opportunity High School haar toespraak beëindigt voor alle leerlingen aan het begin van het nieuwe semester gebeurt er iets ongewoons.

In Los Angeles wordt een wedstrijd georganiseerd: wie wordt de beste promotor van de Unrivaled-clubs? Uit de vele kandidaten worden 12 gelukkigen geselecteerd. Layla, Tommy en Aster horen daarbij.

Anika voelt zich een buitenbeentje op school. Becky, de grootste pestkop op school, heeft haar geadopteerd als beste vriendin, maar kan haar ook elk moment laten vallen en het leven zuur maken.

Pagina's